Föreläsningar

Vi älskar att dela med oss av vår expertis och långa erfarenhet inom PR och kommunikation. Frida Bosma har hållit många föreläsningar, frukostseminarier och lunchseminarier för både större och mindre publiker. Läs mer om några av våra mest populära och efterfrågade ämnen nedan - som ditt nätverk, din startuphub, din förening, ditt företag eller din organisation kan boka upp oss på - i Stockholm eller vart som helst.

Har du behov av ett annat ämne till en föreläsning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

frida%40bosmacommunication.jpg

Experttipsen: Så kickstartar du ditt pr-arbete

Vill du veta hur du enkelt och smart kommer igång, eller tar ett helt nytt grepp om, PR- och kommunikationsarbetet i ditt bolag? Då är den här inspirerande föreläsningen för dig. Kommunikationsexperten Frida Bosma från PR- och kommunikationsbyrån Bosma Communication ger 6 smarta tips på hur du kan göra. Hon berättar också hur man kan använda PR för att öka försäljningen eller generera leads. Och hur du maximerar PR-insatserna så att de kan användas i din marknadsföring och arbetet i dina egna kanaler. Tidsåtgång: 60-90 minuter.

Kostnad: 15 500 kr ex moms

frida@bosmacommunication.se

Intervjuer i media - leverera budskap, besvara knepiga frågor och hantera mediekriser

Detta seminarium handlar om hur du essar intervjun med en journalist och vad du gör om ditt bolag hamnar i en mediekris. Hur hanterar man knepiga frågor från media? Hur förbereder man sig för en medial kris? Och vad gör man när man står mitt i mediestormens öga? Tidsåtgång 60-90 minuter.

Kostnad: 15 500 kr ex moms

frida%40bosmacommunication.jpg

Delta i samhällsdebatten - bygga en expertroll och driva samhällsfrågor


I föreläsningen ger vi inspiration till hur du och ditt företag profilerar er som experter i sakfrågor som knyter an till er verksamhet eller era värderingar. Hur gör man för att komma till tals i sina kärnfrågor? Hur kan man som företag på ett öppet och nyanserat sätt delta i samhällsdebatten, och åstadkomma förändringar i utvalda samhällsfrågor? Tidsåtgång 60-90 minuter.

Kostnad: 15 500 kr ex moms

 
 

EXEMPEL PÅ FÖRETAG VI HAR FÖRELÄST HOS