Frida Bosma

Frida Bosma

Om Bosma Communication

Vi på Bosma Communication vet att PR och kommunikation är oerhört viktigt för kännedomen om ditt företag och hur varumärket uppfattas. En proffsig kommunikation och goda medierelationer kräver arbete och ett långsiktigt fokus. Rätt kunskap och en välplanerad strategi ger er de bästa förutsättningarna för att nå igenom mediebruset och effektivt kommunicera era budskap till önskad målgrupp. 

Vår PR-byrå är specialiserad på startups, småföretag, hälsa, livsstil, health tech och food tech. Vår expertis och branschkunskap gör att vi enklare förstår just ditt företag och dina utmaningar. Därför är vi också mycket träffsäkra i vår rådgivning och arbetet med målmedier och kanaler. Det är avgörande för ett effektfullt resultat.Vi hjälper startups i alla branscher, samt alla slags företag inom hälsa, livsstil och health tech att synas på bästa sätt, genom PR och kommunikation.

Bosma Communication är en PR- och kommunikationsbyrå som startades av Frida Bosma med visionen att erbjuda tydliga, kostnadseffektiva och målinriktade tjänster. Det ska inte behöva vara krångligt, dyrt eller otydligt att ta hjälp av kommunikationsproffs!

Team och nätverk
Bosma Communication har ett etablerat nätverk av exempelvis skribenter och videoproducenter som gör att vi kan arbeta med både mindre och större uppdrag.

Följ gärna Bosma Communication i sociala medier:

Om Frida Bosma
Frida har över 13 års erfarenhet inom PR, kommunikation och marknadsföring. Hon har många år från byråsidan som projektledare och byråchef bakom sig, och har även jobbat på kundsidan som Kommunikationschef på IT-koncernen Visma och med marknadsföring på L’Oréal.

Hon har ett stort personligt intresse för och kunskap inom både hälsa och startups. Bland annat avslutar hon just nu en utbildning till Kost- och livsstilsrådgivare. Sedan flera år tillbaka har hon varit PR-rådgivare åt startups, tidigare arbetat på en startup-inkubator och projektlett Venture Cup Öst.