Våra expertområden

Hälsa och livsstil

Hälsa och livsstil är en snabbt växande bransch, där många företag drivs av ett brinnande intresse att förbättra både individers hälsa och folkhälsan. Vi bevakar och deltar i samhällsdebatten inom området med största intresse - för att hjälpa våra kunder att driva opinion och bygga en expertroll i media.

Tech-bolag

Tech-bolag inom hälsa, mat och miljö växer kraftigt och behöver ofta kommunicera inom både hälsa, vård, kost, miljö, digitalisering och teknik. Vi är särskilt kunniga inom alla dessa områden. Därför kan vi effektivt hjälpa våra kunder att synas i rätt målmedier med anpassade budskap och särskilt innehåll.

Startups

Nystartade och mindre företag har särskilda behov och förutsättningar. Ofta är budgeten liten och medienärvaron startar på noll. Därför behövs ett tydligt kommunikativt fokus på bolaget och utvalda expertområden. Vi hjälper startups i alla branscher att snabbt och enkelt komma igång med sitt PR-arbete.

Populära tjänster

Enstaka rådgivningstimmar

Har du bara behov av rådgivning då och då? Eller har du samlat ihop ett par frågor kring kommunikation som du vill diskutera? Behöver du råd i knepiga mediefrågor? Eller vill du få coachning inför mediekontakter? Kanske bolla er PR-strategi, eller hur du kommer igång med PR-arbetet? Då kan du smidigt boka enstaka rådgivningstimmar hos oss.

america-analysis-business-926987.jpg

Paket: Intensivrådgivning

Ett snabbt och effektivt sätt att till exempel få uppslag till konkreta aktiviteter inom PR och kommunikation. Kanske spåna idéer inför en lansering? Eller skapa en plan för hur ni etablerar en expertroll i media. I paketet ingår både förberedande strategiarbete från oss och en skriftlig summering efteråt. Totalt nio timmars konsulttid.

art-color-colourful-207665.jpg

Strategiworkshop

Boka en halvdag workshop där vi tillsammans arbetar fram en PR- och kommunikationsstrategi för ditt bolag. Målet är även en konkret aktivitetsplan för ditt bolags kommunikation. Vi går igenom kanaler, som klassisk media, kundkommunikation och sociala medier. Totalt 15 timmar konsulttid.

 

Letar du föreläsare om PR och kommunikation?

Nu kan du boka Frida Bosma som föreläsare till ditt företag, din förening, ditt kontorshotell, din startuphub eller ditt nätverk, i Stockholm eller på andra platser runt om i landet. Vi håller exempelvis i frukostseminarier, lunchföreläsningar och deltar i temadagar som gästföreläsare.

 

Följ oss gärna i sociala medier: